notescloseup two marketers

Beter resultaat met combineren van SEO en Webdesign

Omdat wij vaak merken dat onze klanten, onterecht, denken dat Webdesign en seo 2 losstaande aspecten van het behalen van online succes zijn willen wij hier graag wat informatie geven over hetgeen wat deze 2 diensten zo nauw met elkaar verbindt.

De oude manier

“Vroege” was het verdienen online een stuk makkelijker dan tegenwoordig.
Je zorgde enkel voor een redelijke website en dan liet je iemand gewoon zo veel mogelijk linkjes op zo veel mogelijk plekken plaatsen en je was binnen no-time een online succes!
Helaas (of eigenlijk gelukkig) is het tegenwoordig toch wat minder makkelijk.

Seo en webdesign in 2018

Een aantal jaren vooruit zijn we in 2018 beland en het online succesvol worden is een stuk moeilijker geworden.
Eigenlijk is het alleen maar beter dat het steeds moeilijker wordt, alleen de bedrijven die daadwerkelijk professioneel bezig zijn met het online ondernemen kunnen nog succesvol worden.
Alle overbodige en “spam-achtige” sites verdwijnen stukje bij beetje.

Waarom moet je Seo en Webdesign niet meer los zien?

Sinds een paar jaren worden de zoekmachines een stuk slimmer.
In plaats van enkel naar “linkjes” te kijken besteden deze slimme machines steeds meer aandacht aan relevantie en de manier waarom de online aanwezigheid is verbonden met een website.
Om deze reden wordt het steeds belangrijker om de basis (je eigen website) tiptop op orde te hebben.
Niet alleen zorg je ervoor dat jouw website op deze manier niet als “spam” (ongewenst) wordt gezien maar ook zorgt dit ervoor dat alle energie die je in Zoekmachine optimalisatie stopt een stuk meer effect hebben.
Het is namelijk zo dat wanneer je eigen website en seo campagne op één lijn zitten je een stuk sneller en beter resultaat kunt behalen met minder tijd.

Wees je concurrentie een stap voor!

Ondanks dat je misschien denkt dat iedereen het bovenstaande al door heeft is niets minder waar!
Veel van jou concurrenten zijn nog steeds met diezelfde, oude, technieken bezig in de hoop dat ze succes boeken op het internet.
Op dit moment zie je dat een paar websites met deze oude technieken toch nog resultaten behalen maar ik raad je aan om je toch niet te laten verleiden hierdoor.
Het kan zo zijn dat een concurrent op dit moment nog een streepje voor heeft maar wanneer je ervoor zorgt dat je de punten die in dit artikel worden genoemd goed uitvoert is het slechts een kwestie van tijd en geduld voordat je het voordeel van deze manier van werken zult gaan inzien.

Hulp nodig?

Dit artikel is geschreven door APR Webdesign, een webdesign bureau uit Almere die zich, naast webdesign, ook met Seo, hosting en conversie optimalisatie bezighoudt.
Mocht je na aanleiding van dit artikel vragen hebben kan je, vrijblijvend, met ons in contact treden door op één van de links in dit artikel te klikken.