Microsoft Dynamics 365 Business Central: Al je bedrijfsbehoeften, nu in de cloud!

Microsoft’s all-in-one business management oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven is nu beschikbaar in de cloud als een robuuste, schaalbare oplossing om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Microsoft Dynamics Business Central is de volgende generatie Dynamics NAV, die wereldwijd 140.000 klanten en miljoenen gebruikers heeft bediend. De flexibele, eenvoudig aanpasbare oplossing geeft organisaties de automatisering en kracht die ze nodig hebben om hun bedrijf nu te runnen en geeft de mogelijkheden voor bedrijven om te groeien en uit te breiden.

De end-to-end oplossing biedt gebruikers een frisse, moderne gebruikerservaring die is ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te maximaliseren.

Naadloze gebruikers- en klantervaring
Verenig je bedrijf door financiële gegevens, verkoop, diensten en activiteiten met elkaar te verbinden in één enkel systeem. Verhoog de efficiëntie en productiviteit met geautomatiseerde taken en workflows die allemaal geïntegreerd zijn in bekende Office-tools zoals Outlook, Word en Excel voor een ijverig, naadloos bedrijfsecosysteem.

Verhoog de activiteiten met een focus op wat belangrijk is voor je bedrijf
Krijg een holistisch beeld van je activiteiten, van voorraadbeheer tot en met supply chain en distributie. Beheer en automatiseer je unieke processen met industrie specifieke mogelijkheden die beschikbaar zijn met premium licenties.

Integreer eenvoudig inzicht in gegevens uit de Cortana Intelligence Suite en Power BI in processen, activiteiten en workflows om slimme beslissingen en geïnformeerde acties aan te sturen. Bereik betere resultaten en krijg een compleet beeld van je bedrijf met gekoppelde gegevens, bedrijfsanalyses en begeleiding door de toonaangevende intelligente technologieën van Microsoft.

Onbegrensde opties en mogelijkheden
Met meerdere talen, Intrastat rapportage, audit trails en meer, is Business Central klaar om uit te breiden wanneer je dat wilt. Met een flexibel platform dat direct uit AppSource haalt, heb je onbeperkt toegang tot nieuwe functies en functionaliteit op basis van je veranderende bedrijfsbehoeften.

Je bedrijf is uniek en de manier waarop je werkt is wat je succesvol heeft gemaakt. Microsoft Dynamics Business Central is ontworpen om de manier waarop je werkt te verbeteren, niet te veranderen. Optimaliseer de bedrijfsprocessen die je aanbod het beste maken en onderscheid je van de concurrentie.

Kenmerken en functionaliteit

  • Effectief financieel beheer
  • Vergroot de facturatietijd met gestroomlijnde workflows tussen debiteuren en crediteuren.
  • Automatisch accounts op elkaar afstemmen om snel en accuraat financiële gegevens te zien en te rapporteren, met behoud van compliance.
  • Visualiseer en krijg toegang tot financiële informatie over het hele bedrijf, van boekhouding, verkoop, inkoop, voorraad en klantinteracties.
  • Naadloze bedrijfsvoering
  • Verwachtingen automatiseren om aan de hand van verkoopprognoses en verwachte voorraden automatisch productieplannen te genereren en inkooporders te creëren.
  • Berekenen en optimaliseren van productiecapaciteit en middelen om de productieschema’s te verbeteren en te voldoen aan de eisen van de klant.
  • Optimaliseer de output met geautomatiseerde capaciteitsberekeningen en de toewijzing van middelen om de productieschema’s te verbeteren en te voldoen aan de vraag van de klant.


Meer info op Abcebusiness.nl