Tips voor webhosting

Tips voor webhosting

Elk online project, of het nu een website, een online winkel of een blog is, moet gebaseerd zijn op goede hosting of webhosting, dat wil zeggen de ruimte waar een pagina wordt gehost zodat deze via het bijbehorende domein op internet beschikbaar is.

Veel ondernemers en kleine bedrijven die op de markt komen, waarderen het echte belang van goede hosting niet, omdat ze zich niet bewust zijn van de schade die een storing of lage capaciteit hen kan veroorzaken.

Om deze reden is de prioriteit bij het kiezen van de ene of de andere webhosting niet de prijs, want uiteindelijk is wat goedkoop is duur. Je moet een hosting huren op basis van de grootte van jouw bedrijf webshop, wat een optimale zichtbaarheid en veiligheid garandeert.

Wat te waarderen in een hosting

Beschikbare ruimte (in GB). Je moet voldoende ruimte op de server hebben om al jouw inhoud comfortabel te “passen”. Als je erg krap zit met ruimte, komt er een tijd dat deze verzadigd is en je niets nieuws meer kunt publiceren. Het kan ook gebeuren dat het laden van de pagina’s erg langzaam begint te gaan. Het wordt als een eeuwigheid beschouwd om meer dan vier seconden te wachten voordat een pagina is geladen en dit zal jouw website schaden, die slechter zal scoren in zoekmachines en gebruikers zal verliezen .

Databaseprestaties waar op te letten

Als het snel laadt, zal jouw website dat ook doen.

Maandelijkse overschrijving (in GB). Het is de hoeveelheid gegevens die onze pagina maandelijks overdraagt. Als je veel webverkeer hebt, is het logisch om een ​​hogere dataoverdracht af te sluiten.

Aantal inbegrepen domeinen is ook iets waar je op moet letten. Net als back-up en herstel van informatie (bestanden en databases), bij een storing, verlies of aanval.

De technische hulp moet altijd en snel kunnen reageren op elk probleem (24×7 service en onderhoud).

Functies en capaciteit

Waarom kiezen voor de hosting-service van Cloud86? Voor al zijn functionaliteiten en capaciteit, aangezien het de volgende kenmerken bevat:

Onbeperkte ruimte en verkeer en geen kosten voor oververbruik. Verschillende domeinen. Alle pagina’s op één plek toegankelijk, zonder dat je voor elk domein een hostingplan hoeft te huren. En e-mailmarketing en verhuisservice.

Gratis digitale certificaten in alle domeinen.

Bovendien bevinden de servers zich in eigen datacenter, in Nederland, een zeer relevant gegeven voor webpositionering, aangezien Google prioriteit geeft in zijn resultaten aan pagina’s die worden gehost in hetzelfde land van waaruit de zoekopdrachten worden uitgevoerd.

Om je eigen hosting zelf te beheren, is het niet nodig om geavanceerde technische kennis te hebben, het volstaat met enkele basisconcepten waarmee je jezelf vertrouwd zult moeten maken, zoals FTP, PHP of MySQL.

Ten slotte heeft de hosting service vooraf installeerbare applicaties zoals WordPress, en Woocommerce. Als je ze wilt installeren, hoef je alleen de gewenste te selecteren en de aangegeven eenvoudige stappen te volgen.